Semnatura electronica extinsa

Obtinere certificat digital calificat pentru semnatura electronica extinsa

Semnatura electronica poate fi folosita in relatia cu ANAF (declaratii fiscale), CNAS (emitere de retete electronice), SEAP (participarea la licitatii, semnarea electronica a ofertelor depuse in SEAP).
Ne vom ocupa de toti pasii necesari obtinerii pachetului pentru semnatura electronica: certificat digital calificat + token + program pentru semnarea electronica a documentelor.
Pe toata perioada de valabilitate a certificatului digital calificat pentru semnatura electronica, veti beneficia de asistenta din partea noastra, pentru orice fel de probleme legate de instalarea si utilizarea acestuia, si a programelor aferente.
Fara deplasare – nu trebuie sa va deplasati nicaieri, vom prelua documentele de la dumneavoastra, si va vom livra pachetul complet pentru semnatura electronica.
Dupa ce veti intra in posesia semnaturii electronice, specialistii nostri va vor instala softurile necesare, va vor indruma si va vor oferi suport tehnic, ori de cate ori este nevoie, pe toata perioada de valabilitate a acesteia (1 an).
Specialistii nostri va stau la dispozitie, de luni pana vineri, intre orele 8-23, iar sambata si duminica intre orele 12-22.

PROCEDURA:

Trimiteti pe email la office@forfuture.ro urmatoarele documente (sau folositi formularul de mai jos):
* copie dupa certificatul de inregistrare al firmei (daca doriti sa decontati pe firma)
* copie dupa actul de identitate
* mentionati in textul mesajului: numar de telefon, adresa email pentru corespondenta, adresa unde va vom livra semnatura electronica.
Dupa ce vom receptiona de la dumneavoastra cele enumerate mai sus, va vom trimite pe email contractul si factura.

Costuri totale aproximative: 1 an – 415 lei; 2 ani – 550 lei; 3 ani – 660 lei
Detalii suplimentare la telefon

.

Semnatura electronica


    Program: Luni -Vineri: 8-23, Weekend: 12-22